Hoppa till sidans innehåll

Info 28 oktober

28 OKT 2019 08:05
  • Skapad: 28 OKT 2019 08:05

Igår söndag var Gunnar W och undertecknad på sammanträde i Falkenberg i Hallands Bouleförbunds regi ett s.k. föreningsforum.

Distriktsserien för veteraner kommer att läggas om, div. 2 i distriktsserien kommer att flyttas till förbundsserierna och två lag från nuvarande div. 2 följer med upp. Det betyder att högsta distriktsserien blir div. 3. Hur lagen från Onsala placeras är ännu inte klart.

Arrangörsutbildning kommer att genomföras, genomgår man denna blir man också automatiskt tävlingsledare.

Lag DM som Onsala deltagit i lockar många lag. Övriga DM drar till sig få deltagare. Man överväger att ersätta dessa med en inomhusserie. Framtiden får utvisa vad som händer. Från klubbarna efterfrågas kurser i regelkunskap.

En stor del av tiden ägnades åt gå igenom klubbarnas önskemål om sanktionerade tävlingar.
Onsala har ansökt om tre tävlingar tisdagen den 26 maj Rydettrippeln, fredagen den 12 juni Rydetmixen och fredagen den 14 augusti Rydetdubbeln.

Seriespelet omgång 1 spelas den 13 och 14 juni troligtvis i Kungsbacka, omgång 2 äger rum den 15 och 16 augusti i Halmstad.

För att öka intresset för Boule i åldersgruppen 15 – 54 år ska en Hallandsgrupp bildas. Är du intresserad, tag kontakt med Gunnar W som ju själv har kontakt med Aranäsgymnasiet för att få elever som inte är så idrottsintresserade att bli sugna på boule. Gunnar har stöd av SBF.

Hälsningar

Lennart W

 

Skribent: Lennart Wendelöv
E-post: This is a mailto link

Hösten är här

höstbild.jpg

Postadress:
Onsala Boule Pétanque Klubb - Boule
Lennart Wendelöv, Sjöallén 1
43431 Kungsbacka

Besöksadress:
Lennart Wendelöv, Sjöallén 1
43431 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 0704431434
E-post: lennart.wendelov@hot...

Se all info